»

Trubaduurin keikkoja aloin soittamaan reilu kymmenisen vuotta sitten.

Muusikon ura alkoi siitä, kun perustettiin bändi kavereiden kanssa 90-luvun alussa. Soiteltiin yhdessä muutama vuosi ja sen jälkeen jatkoin lähinnä kaveriporukassa yhteislauluja vetämällä, jonka jälkeen aloin esiintymään trubaduurina.

Se miksi tätä teen, on rakkaus musiikkiin ja onnen tunne siitä, että saa tehdä sitä, mistä nauttii itseni lisäksi myös kuuntelijat. Parasta on aina iloinen ja tyytyväinen yleisö ja erityisen palkitsevaa iloisesti yllättynyt asiakas, joka on saanut enemmän kuin odotti saavansa. ”Sulla on mahtavan monipuolinen ohjelmisto” ja ”otat yleisön hienosti huomioon” on lauseita, joita asiakkaat ovat kertoneet.

Kitara, huuliharppu ja suu soi. Kappaleet esitän monipuolisesti bilemusiikista merimiesvalssiin. Tarkemmin voit selata vaikka soittolistaltani ja musiikkia kuunnella keikoilla tai sivuston alaosan linkeistä.

Tarvitsetko ohjelmanumeroa, trubaduuria tai juontajaa hääjuhlaan, synttäreille, tapahtumiin tai yritystilaisuuksiin? – laita viestiä tai soita, niin sovitaan keikkapäivä!

Parhain terveisin

Mikko

 

 

Mustavalkoinen kuva miehestä kitara kädessä.
Mikko Itäranta 2022